Söylemezsem Olmaz



Geçtiğimiz günlerde bir magazin programında Kürk Mantolu Madonnayı hali hazırda yaşayan bir ünlüyle özdeşleştirip boş beleş sallayarak kendini rezil eden bir magazinci sosyal medyanın diline fena dolanmıştı. Haksız da değillerdi hani.. Mesele malum kitaptan haberdar olmayışı değil, kitabı yalayıp yutmuş edası ile davranışıydı. 

Yukarıdaki video ise bugünden. Yine bir magazinci ve yine ünlü bir isim söz konusu. Üstelik bu isim Madonna'dan daha ünlü. (En azindan öyle olmasını umuyorum) 
EBU DAVUT

Ebu Davut, Peygamberimiz (sav)in hadis-î şeriflerini içerisinde barındıran bir kitabın müellifi. Peygamberimiz'in sözleri sıradan sözler olmadığı için onun hadislerini zİkrederken güvenilir hadis kaynaklarının  hangisinden alıntı yapıldığı da sona eklenmelidir. Gülben Ergen de bilerek ya da bilmeyerek böyle bir şey yapmış sağolsun. Ama bizim magazinci arkadaş bu hadisin altına Ebu Davut yazıyor diye hadisi ona hamletti. Romeoydu Hamletti bilmem ama bu hata Kürk Mantonun dahi altına saklanmayacak kadar büyük bir hata zannımca.. Dinin temel kaynaklarından haberi olmayan bir Müslüman, bütün kitapları okuyup bitirse ne yazar..

Yorumlar

Popüler Yayınlar