Sigara İçen Tesettürlü Kadın

Tırnak içerisinde -muhafazakar!!!- köşe yazarları toplanmış, kadının tesettürüne verip veriştiriyorlar. Lafı başörtülü ama sigara içen kadından, başörtülü ama gözlüğünü gözüne değil kafasına takan kadına!!! dek ne kadar -muhafazakar!!!- kadın varsa al birini vur ötekine'ye getiriyorlar.

Devir değişiyor, Türkiye değişiyor ama şu "erkek milleti" hiç değişmiyor. Sağ sol fark etmez dayağı hep başörtülüler yiyor. Gelen vuruyor giden vuruyor. Şamar oğlan'ına ya da kızına döndük. Bizim müslimler müslimelere saydırıyor da müslimelere hep kendisini savunmak kalıyor ya bugün o savunma günü değil bilesiniz. Artık taarruza geçmeye karar verdik.

Evet bugün ki yazımın konusu başörtülü kadınlar olmayacak aksine patladı patlayacak dar pantolonlu, ozon tabakasını delecek miktarda parfüm kokulu, yakası bağrı açık, her şeyi ile ben buradayım diyen, gözleri ile dişi kuşları dahi yiyen, yalnızca espirisine!!! onun bunun annesine sövmeyi matah bir şey bilen "Müslüman erkekler"..

Sigara haramsa size de haram. Karşınızdaki insanı etkileyen bakışlar, sözler, kokular, kıyafetler haramsa size de haram. Gözlüğünü gözüne değil de başına takmak haramsa (böyle bir haramı da bugün icat ettiler) size de haram. Bir baktığına bir daha bakmak haramsa size de haram. 

İğneyi önce kendinize batırın sonra çuvaldızı bize verin, zahmet dahi etmeyin, o işi bitti bilin. Ve bir de şunu bilin ki, Siz Adriyana Lima'lara like atarken bizden Hz. Fatıma olmamızı bekleyemezsiniz. Siz, Peygamberin izini unutmuş başka yollara sapmışken bize Hz. Hatice rolünü biçemezsiniz. Madem "reis!!!" sizsiniz, önce siz kendinizi düzeltiniz. Vesselam..

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar